Eğlenceli Ev Temizliğinin 5 Yolu

ev-temizliği

Ev temizliğini genelde pek seven olmaz. Sıkıcı ve bitmek bilmeyen ev işleri çoğu zaman can sıkıyordur. Ama temizliğe birazda renk getirecek önerilerde bulunmak istiyoruz.

1. Müzik Eşiliğinde Ev Temizliği

En sevdiğiniz müziği aramanıza gerek yok. Ritimleri hızlı ve pop müzik olursa modunuzu değiştirir ve işi yapmanızda büyük kolaylıklar sağlayabilir. Biliyorsunuz ki müzik insanın gıdası gibidir. O moda girdiğinizde işleri eğlenceli hale getirebilirsiniz.

2. Temizliği Spora Çevirin

Ev temizliği bitmek bilmeyebilir. Çok gözde büyüyebilir, işte tam bu noktada temizliğin bir işkence olarak değilde kendinize bir spor aktivitesi olarak bakabilirsiniz. Hem formunuzu korursunuz hemde evinizi ışıl ışıl yaparak moralinizi 2 kat yükseltebilirsiniz.

3. Zamana Karşı Yarışın

Önerimiz şu ki kendinize bir görev vermeniz ve bu görevi belirttiğiniz süreye kadar yerine getirmenizdir. 30 dakikada 2 odayı temizleyebilirim iddiasına girerek bunu gerekleştirmenizi tavsiye ederiz. Daha erken gerçekleştirdiğinizde yüzünüzdeki mutluluk paha biçilemez olacak kendinize olan inancınızı, azminizi zamanla yarışıp göreceksiniz.

4. Çocuklar ile Evi Temizlemeyi Deneyin 🙂

Evet bu size çok çılgınca gelebilir. Ama buna en çokta çocuklar sevinecektir. Hemde onlara bir görev vererek onlara ne kadar güvendiğinizi ve beraber iş yaparak ne kadar da güzel uyum sağladığınızı anlatabilirsiniz. Küçük yaşta ev temizliği gibi sorumluluklar verildiğinde yetişkinlik çağında da karşısındaki insana hem destek olma yeteneğini hemde sorumluluk bilinciniz ciddi anlamda geliştirebilirsiniz. Bu ev temizliğini bir yarış olarak anlatabilir ve onları kolayca ikna edebilirsiniz.

5. Kendini Ödüllendir

Temizliği bitirince kendinize güzel bir çayla, tatlıyla ya da gezme ile ödüllendirebilirsiniz. Amaç bir hedefin olması ve yorgunluk varsa o yorgunluğu güzel bir şekilde atabilmek. Temiz bir evi düşünerek o anın mutluluğunu bir yemek yada içecekle, diziyle yaşayabilirsiniz. Hem mutlu olursunuz, hem spor yapmış olursunuz hemde sorumluluk bilincini çocuklarınız varsa onlara aşılayabilirisiniz.

Ayrıca düzenli olarak ev temizliği yaptırmak istiyorsanız hemen proyolla.com‘a girerek ihtiyacınızı en uygun fiyata karşılayabilirsiniz. Proyolla.com‘da binlerce temizliği şirketi bulunmaktadır.


Direk ev temizliğine ulaşmak için tıklayınız.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir